Logo Puma
 • Puma Eternity Nitro Löparskor CASTLEROCK-Puma White-Lava Blast
 • Puma Eternity Nitro Löparskor CASTLEROCK-Puma White-Lava Blast
 • Puma Eternity Nitro Löparskor CASTLEROCK-Puma White-Lava Blast
 • Puma Eternity Nitro Löparskor CASTLEROCK-Puma White-Lava Blast
 • Puma Eternity Nitro Löparskor CASTLEROCK-Puma White-Lava Blast

Eternity Nitro Löparskor

 • Puma
 • Herr
 • Flerfärgad
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
Varubrev eller ombud Postnord - 39 kr
Hemleverans Postnord - 79 kr
Hämtas i LÖPLABBET-butik - 0 kr
Hämtas senast 14 dagar från skickad avisering. Leveranstidslöfte 2-4 dagar. Miljövänligaste transporten.

Eternity Nitro är en perfekt löparsko för dig som behöver extra stabilitet och stöd. PUMA:s runGUIDE-teknik ger support och håller foten centrerad genom varje steg. Det förstärkta mittfotspartiet som är integrerat i i ovandelens mesh, ger en säker låsning för maximal komfort och stabilitet. Meshen med OPTIFIT-teknik gör att ovandelen på ett följsamt sätt anpassar sig efter din fot. Den spänstiga, kväveinjicerade mellansulan i NITRO FOAM ger en överlägsen dämpning med en utmärkt energiåtergivning. Reflekterande detaljer ger en ökad synlighet och PUMAGRIP-yttersulan med sin slitstarka gummiblandning ger ett säkert grepp emot underlaget. Ett TPU-hälstycke förstärker upp skon och ger en god stabilitet. Stack height: 34.5 mm. Drop (inkl. innersula): 9 mm. Drop (endast mellansula): 7 mm. Vikt: 273 gram i US 9 (42).

 • Perfekt löparsko för dig som behöver extra stabilitet och stöd

 • RunGUIDE-teknik ger support och håller foten centrerad genom varje steg

 • Mellansulan i NITRO FOAM ger en överlägsen dämpning med en utmärkt energiåtergivning

 • PUMAGRIP-yttersulan med sin slitstarka gummiblandning ger ett säkert grepp

Allmänt
Vikt273 g
LästNormal
Drop9-10
DämpningMjuk
StabilitetStabil
Relaterade produkter
Relaterade produktguider
Tempo & tävling
LÖPLABBETS TEMPOSKOGUIDE
Alla som springer har nytta av ett par snabbare skor! Att det heter tävlingsskor kan vara missvisande, egentligen handlar det om att ha en lättare sko som komplement till sin distansträningssko, just därför har vi valt att kalla denna kategorin för Temposkor. En temposko använder du när du vill höja tempot i löpningen. Som vid intervallpass, snabbdistans-pass eller på själva tävlingsdagen. Att få sätta på sig ett par extra lätta och responsiva skor ibland gör det genast roligare. Att du dessutom känner dig lättare, snabbare och får ett bättre driv i steget gör inte saken sämre. Hur ska du då tänka när du väljer Temposko? Med hjälp av Team Löplabbet , Butikschefer och Butikssäljare har vi testat igenom en stor del av årets modeller av Temposkor. Resultatet kan du se i filmformat nedan. Med Temposkoguiden vill vi göra det lättare för dig att välja modell. Men som med alla skor är känslan väldigt personlig – det finns inte en sko som passar alla. Se därför guiden som ett hjälpmedel och en fingervisning till rätt sko för just din löpning.
Tempo & tävling
ADIZERO ADIOS PRO 2
Adizero Adios Pro 2 har redan från start fått vara med om att sätta världsrekord. Tillsammans med några utav världens bästa löpare, som Joyciline Jepkosgei och Rhonex Kipruto, har Adidas skapat en fantastisk sko med en förträfflig vridstyvhet, energiåtergivning och designgeometri som i kombination med en kraftigt reducerad vikt hjälper till att optimera löpekonomin för snabbare och längre löpturer. Skon har en mellansula i något Adidas kallar Lightstrike Pro som är ett lätt, mjukt och mycket energiåtergivande skum. Integrerat i mellansulan finns EnergyRods, det vill säga kolinfuserade stavar som efterliknar fotens mellanben. Dessa EnergyRods minskar den fysiska påverkan på kroppen medan de också hjälper löparen att hålla farten och optimera löpekonomin. Till denna version har dessa Energyrods uppdaterats material- och formmässigt för att kunna utföra ett ännu bättre jobb med att effektivt återge energi och kraftfullt driva löparen framåt. I version 2 av ADIZERO ADIOS PRO har kolfiberstavarna dessutom synliggjorts genom en skulptering av mellansulan. En integrerad hälplatta hjälper till att reducera utmattning/trötthet i ankeln och bidrar på så sätt till att förbättra övergången mellan isättning och avveckling av steget. En tunn, lätt och följsam ovandel i Celarmesh ventilerar väl och ger stöd i specifikt utsatta områden. Den nya, lätta och något mjukare hälkonstruktionen med anti-glidfunktion, gör att foten hålls på plats och bidrar till en ökad komfort. Yttersulan har i version 2 uppdaterats och ett Continentalgummi har lagts till under tåspetsen. Detta för att förbättra greppet och slitstyrkan. Yttersulan är sig annars ganska lik förutom lite strävare yta mot det blanka ”slicks” på den tidigare modellen.