Logo Puma
Puma Deviate Nitro 2 Löparskor Blå
Puma Deviate Nitro 2 Löparskor Blå
Puma Deviate Nitro 2 Löparskor Blå
Puma Deviate Nitro 2 Löparskor Blå
Puma Deviate Nitro 2 Löparskor Blå
Puma Deviate Nitro 2 Löparskor Blå
Puma
Herr

Deviate Nitro 2 Löparskor

Puma Deviate Nitro 2 Löparskor Flerfärgad
Puma Deviate Nitro 2 Löparskor Flerfärgad
Puma Deviate Nitro 2 Löparskor Grön
Puma Deviate Nitro 2 Löparskor Svart
Puma Deviate Nitro 2 Löparskor Svart
Puma Deviate Nitro 2 Löparskor Blå
-30%
1399 kr
REA
1999 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Nitro Foam Elite kombinerad med Nitro Foam ger en skön och effektiv dämpning

 • Ny hälkappa sluter åt runt hälen och ger bra passform

 • Yttersula i Puma Grip ger perfekt grepp

 • Assymetrisk kolfiberplatta för effektivt frånskjut i varje steg

Version 2 av Pumas populära träningssko Deviate Nitro med kolfiberplatta är nu här. De flesta av den nya typen av löpskomodeller med studsig sula och kolfiberplatta som kommit hittills är renodlade tävlingsskor som har en begränsad livslängd. Deviate Nitro är ett undantag. Det här är en mängdträningssko att springa många mil i. Uppdateringarna gör den ännu bättre. Hälkappan har fått en rejäl justering och sitter nu tajtare och har fått en skön stoppning och ett nytt innerfoder. Mellansulan har också fått lite uppdatering, Närmast foten ligger nu ett topplager av spänstigt Pebaxfoam som Puma kallar Nitro Elite och sitter annars i Pumas tävlingsskor. Under det sitter ett rejält lager av Nitro Foam för mjuk och skön dämpning. Man har också gjort om den så kallade ”rocker” geometrin på sulan så den blir lite mer aggressiv för att få ännu bättre löpekonomi. Även kolfiberplatten har fått en annan utformning för att ge bättre effekt. Yttersulan har fått nytt mönster för att ge bra grepp. Som tidigare är den gjord i Pumas bra greppande gummi Puma Grip.

 • Stack Height: 38 mm häl, 30 mm framfot.
 • Drop: 8 mm.
 • Vikt: 257 gram i US 9 (42).
 • Produktnummer
  1541323
 • Leverantörens produktnummer
  376807
 • Artikelnummer
  154132301-Royal Sapphire-Elektro Purple

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Löplabbet möter
LG SKOOG
Det är inte lätt att beskriva Lars Gunnar skoog, han är så mycket! Löpare, Coach, Idrottslärare, Löpcoach, Musikäskare, skribent och poddare. Vi på Löplabbet känner LG mest från löparvärlden, men vi visste också att det fanns så mycket mer. Så vi tog oss till Umeå och knackade på hemma hos LG. Vi slog oss ner i hans musikrum och fick ett fint samtal om löparminnen, löpträning och även lite musik.
TIPS OCH TEST
VANLIGA LÖPSKADOR
Många av oss löpare drabbas tyvärr av löpskador. Lika underbart som det är att springa, lika hemskt är det att vara skadad. Här går Anton igenom några av de vanligaste löpskadorna och ger konkreta tips om vad du kan göra om du drabbas av Löparknä, Benhinneinflammation, Hälseneproblem/akillestendinos, Framfotsinsufficiens/nedsjunket främre fotvalv eller Plantar fasciit/Hälsporre.