Logo Puma
Puma Deviate Nitro 2 Löparskor Blå
Puma Deviate Nitro 2 Löparskor Blå
Puma Deviate Nitro 2 Löparskor Blå
Puma Deviate Nitro 2 Löparskor Blå
Puma Deviate Nitro 2 Löparskor Blå
Puma Deviate Nitro 2 Löparskor Blå
Puma
Dam

Deviate Nitro 2 Löparskor

4.5
(4 recensioner)
Puma Deviate Nitro 2 Löparskor Flerfärgad
Puma Deviate Nitro 2 Löparskor Blå
-30%
Puma Deviate Nitro 2 Löparskor Svart
1399 kr
REA
1999 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Nitro Foam Elite kombinerad med Nitro Foam ger en skön och effektiv dämpning

 • Ny hälkappa sluter åt runt hälen och ger bra passform

 • Yttersula i Puma Grip ger perfekt grepp

 • Assymetrisk kolfiberplatta för effektivt frånskjut i varje steg

Version 2 av Pumas populära träningssko Deviate Nitro med kolfiberplatta är nu här. De flesta av den nya typen av löpskomodeller med studsig sula och kolfiberplatta som kommit hittills är renodlade tävlingsskor som har en begränsad livslängd. Deviate Nitro är ett undantag. Det här är en mängdträningssko att springa många mil i. Uppdateringarna gör den ännu bättre. Hälkappan har fått en rejäl justering och sitter nu tajtare och har fått en skön stoppning och ett nytt innerfoder. Mellansulan har också fått lite uppdatering, Närmast foten ligger nu ett topplager av spänstigt Pebaxfoam som Puma kallar Nitro Elite och sitter annars i Pumas tävlingsskor. Under det sitter ett rejält lager av Nitro Foam för mjuk och skön dämpning. Man har också gjort om den så kallade ”rocker” geometrin på sulan så den blir lite mer aggressiv för att få ännu bättre löpekonomi. Även kolfiberplatten har fått en annan utformning för att ge bättre effekt. Yttersulan har fått nytt mönster för att ge bra grepp. Som tidigare är den gjord i Pumas bra greppande gummi Puma Grip.

Drop: 8 mm. Vikt: 218 gram i US 8 (38,5).

 • Produktnummer
  1541324
 • Leverantörens produktnummer
  376855
 • Artikelnummer
  154132402-Royal Sapphire-Elektro Purple

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Terrängskor
TERRÄNGSKOGUIDEN 2023
Terrängskor eller trailskor som många säger är anpassade för att klara löpning i tuffare miljöer, de har ofta tåligare ovandel och grövre mönstrad sula än vanliga distansskor. Det finns terrängskor för alla löpares smaker, traditionellt har terrängskor en lägre profil för att öka känslan för underlaget och för att undvika vrickningar, men i dag finns det även väldämpade skor för trailrunning som även fungerar för mer tekniskt krävande terräng. Vi har testat åtta av de vi tycker mest intressanta modellerna 2023.
Terrängskor
S/LAB GENESIS
S/LAB GENESIS är tävlingsskon för dig som hellre springer för upplevelsen och äventyret än för att jaga personliga rekord. En terrängsko som med dess utmärkta egenskaper bidrar till en löpglad, trygg och bekväm löpupplevelse i alla typer av terräng.