Logo Nike
Nike
Herr

Pegasus Turbo Next Nature Löparskor

1799 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Mångsidig löparsko utformad med ett stort fokus på hållbarhet

 • Lätt och energiåtergivande Nike ZoomX-skummaterial

 • Lätt och ventilerande ovandel tillverkad av 100 % återvunnet Flyknit-garn

 • Räfflad yttersula i blåst gummi ger hållbarhet och grepp

Pegasus Turbo Next Nature är en mångsidig löparsko som passar både för tröskel- och intervallträning såväl som för mer grundläggande distansträning. En löparsko för fastare underlag som är mjuk men ändå responsiv nog för dina snabbare träningspass.

Modellen kombinerar en otrolig energiåtergivning med en säker passform och har utformats med ett stort fokus på hållbarhet då den har tillverkats av minst 50 % återvunnet material i förhållande till sin totala vikt.

Mellansulan består utav Nike ZoomX-skummaterial som är energiåtergivande och lätt. Minst 55 % av ZoomX-skummet i skon är återvunnet. Skummaterialet har en välvd form och ger stöd i samtliga tre faser av löpsteget. Flexibilitet när foten lämnar marken, en mjuk övergång när foten rör sig framåt och dämpning vid kontakt med marken.

Den lätta, ventilerande ovandelen är utformad med Flyknit-teknologi med särskilda områden för stöd, stretch och ventilation. Till ovandelen har 100 % återvunnet Flyknit-garn använts och färgningsprocessen av Flyknit-garnet har sparat hela 70 liter vatten per kilogram färgat garn jämfört med en mer konventionell färgningsteknik.

Den räfflade yttersulan i blåst gummi ger hållbarhet och grepp.

Drop: 10 mm. Vikt: 241 gram i US 9 (42,5).

 • Produktnummer
  1527763
 • Leverantörens produktnummer
  DM3413
 • Artikelnummer
  152776303-ASHEN SLATE/PINK SPELL-COBALT BLISS

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Distansskor
GLYCERIN GTS 20
Glycerin 20 GTS är en suverän distanssko, mest lämpad för dagliga löpturer och längre distanspass på fastare underlag som t.ex. asfalt, grus och större upptrampade stigar. Den 20:e upplagan av Glycerin GTS har berikats med ett helt nytt mellansulsmaterial vid namn DNA LOFT v3. Till denna version så har flytande kväve injicerats vilket gör mellansulan mycket lätt i kombination med att den ger mer dämpning och mer energiåtergivning än någonsin tidigare. Det är i dagsläget Brooks mjukaste stötdämpningsmaterial som också har utformats för att vara hållbart utan att kompromissa med komforten.
Distansskor
CLOUDSURFER
Den ikoniska modellen Cloudsurfer från märket On är tillbaka, nu bättre än någonsin. Skon har fått en otrolig dämpning och följsamhet och med den fjäderlätta vikten kommer den att bli en favorit för alla som vill ha en smidig och bekväm sko för de dagliga löprundorna.