Logo New Balance
New Balance Vongo V5 Löparskor Blå
New Balance Vongo V5 Löparskor Blå
New Balance Vongo V5 Löparskor Blå
New Balance Vongo V5 Löparskor Blå
New Balance Vongo V5 Löparskor Blå
New Balance
Herr

Vongo V5 Löparskor

4.4
(5 recensioner)
New Balance Vongo V5 Löparskor Grå
New Balance Vongo V5 Löparskor Blå
-33%
1330 kr
1999 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Mjuk, följsam och samtidigt väldigt stabil

 • Energiåtergivande Fresh Foam X skum som dämpar fantastiskt och ger en energirik studs tillbaka

 • Graderat stöd på insidan av mellansulan ger stabilitet

Nya Vongo V5 från New Balance är en otroligt mjuk, följsam och samtidigt väldigt stabil löparsko som passar utmärkt att använda till de dagliga träningspassen. Mellansulan består utav det mjuka, lätta och mycket energiåtergivande skummet Fresh Foam X som dämpar fantastiskt vid stegisättningen och ger en energirik studs tillbaka vid frånskjutet. Ett graderat stöd på insidan av mellansulan ger stabilitet och har skapats genom att skumpellets, sömlöst har smälts in i FreshFoam-cellerna med en gradvis högre densitet närmare mediala sidan av mellanfoten. Genom denna teknik blir stödet mindre påträngande än vid t.ex. ett kilformat medialt stöd. Den stickade mesh-ovandelen ventilerar väl och har broderier på utvalda ställen för extra support. Till denna version har även skons mittfotsdel uppdaterats och blivit 5 mm bredare på medialsidan vilket ger ännu mer utav stabilare löpning. Blåst gummi under framfoten gör skon mer dämpad och responsiv medan Flex Grooves, det vill säga skåror i yttersulan, ger en segmenterad sådan som förbättrar flexibiliteten avsevärt. Stack height: 27 mm i häl, 19 mm i framfot. Drop: 8 mm. Vikt: 284 gram i US 9 (42,5).

 • Produktnummer
  1518673
 • Leverantörens produktnummer
  MVNGOEV5
 • Artikelnummer
  151867301-ECLIPSE

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Terrängskor
TERRÄNGSKOGUIDEN 2023
Terrängskor eller trailskor som många säger är anpassade för att klara löpning i tuffare miljöer, de har ofta tåligare ovandel och grövre mönstrad sula än vanliga distansskor. Det finns terrängskor för alla löpares smaker, traditionellt har terrängskor en lägre profil för att öka känslan för underlaget och för att undvika vrickningar, men i dag finns det även väldämpade skor för trailrunning som även fungerar för mer tekniskt krävande terräng. Vi har testat åtta av de vi tycker mest intressanta modellerna 2023.
Terrängskor
S/LAB GENESIS
S/LAB GENESIS är tävlingsskon för dig som hellre springer för upplevelsen och äventyret än för att jaga personliga rekord. En terrängsko som med dess utmärkta egenskaper bidrar till en löpglad, trygg och bekväm löpupplevelse i alla typer av terräng.