Logo New Balance
New Balance
Dam

FuelCell SuperComp Trainer V1 Löparskor

4
(2 recensioner)
2499 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 3-6 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Maximalt dämpad

 • FuelCell-mellansula med Energy Arc-teknologi ger ett fantastiskt driv framåt och en härligt studsig känsla

 • Välventilerad ovandel i en lätt elastisk mesh som formar sig bra efter foten

 • Mjuk och vadderad hälkappa

Nya FuelCell SuperComp Trainer från New Balance är en maximalt dämpad mängdträningssko med en tävlingsskolik känsla. Den har designats för många mil på fastare underlag och skonar, utifrån sina suveräna egenskaper, dina underben och vader.

En ny Energy Arc-teknologi, med en välvd kolfiberplatta inklämd mellan två lager FuelCell-dämpning, lämnar en ihålig kanal genom mitten utav skon. Kolfiberplattan trycks sedan ut i detta tomrum med varje fotisättning och returnerar därefter energi då den återtar sin ursprungliga form. Teknologin bidrar till ett fantastiskt driv framåt och en härligt studsig känsla.

Mellansulans höjd är riktigt hög, den mäter hela 47 mm i häl och 39 mm i framfot. Det innebär att för elitlöpare så är skomodellen inte tillåten att springa i på tävlingar. Att mellansulan är så pass kraftig beror på att man vill få skon så väldämpad som möjligt.

Ovandelen som är välventilerad har tillverkats utav en stickad mesh som är lätt elastisk och som formar sig bra efter foten. Hälkappan är mjuk och vadderad vilket gör den väldigt bekväm medan plösen är fastsatt i botten utav skon så att det blir som en strumpa. Sammanfattningsvis så ger ovandelen med dess egenskaper lite utav en tävlingsskolik känsla.

Yttersulan är lite rejälare jämfört med sulan på en tävlingssko och detta med anledning av att skon ska hålla längre. Modellen har dock en relativt slät gummiyttersula som gör att skon lämpar sig bäst att använda på hårda och jämna underlag.

Stack height: 47 mm i häl, 39 mm i framfot. Drop: 8 mm. Vikt: 249 gram i US 8 (39).

 • Produktnummer
  1518680
 • Leverantörens produktnummer
  WRCXLM2
 • Artikelnummer
  151868001-GREEN

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
LÖPLABBETS TIPS FÖR VINTERLÖPNING
Att löpträna på vintern är en fantastisk upplevelse, men det förutsätter att du har rätt utrustning och anpassar dig efer vädret. Jörgen och Linnéa ger sina bästa råd om hur du klarar av vinterlöpningen på bästa sätt.
Vinterlöpning
DUBBA DINA LÖPSKOR
BestGrip dubbar för skor används med fördel för att radikalt förbättra greppet på hala underlag vintertid samt löpning i tuff terräng eller i skog.