Logo New Balance
New Balance Fresh Foam More V3 Löparskor Blå
New Balance Fresh Foam More V3 Löparskor Blå
New Balance Fresh Foam More V3 Löparskor Blå
New Balance Fresh Foam More V3 Löparskor Blå
New Balance Fresh Foam More V3 Löparskor Blå
New Balance
Herr

Fresh Foam More V3 Löparskor

4.7
(6 recensioner)
New Balance Fresh Foam More V3 Löparskor Blå
1799 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Fantastiskt mjuk, väldämpad och skön sko

 • Mjukt och följsamt mesh-material i ovandelen med zonområden för stöd och ventilation

 • Bredare sulbas för bättre markkontakt

 • Utökad Rocker-teknologi för en mjukare avveckling av steget

Fresh Foam More i version 3 är New Balance absoluta toppmodell när det kommer till dämpning. En perfekt sko för långa löppass, kortare joggingrundor och allt däremellan. Mellansulan i Fresh Foam levererar en fantastiskt mjuk, väldämpad och skön sko samtidigt som det mjuka och följsamma mesh-materialet i ovandelen, med zonområden för stöd och ventilation, omsluter foten på ett mycket behagligt sätt. Modellen har uppdaterats med en bredare sulbas för bättre markkontakt och en utökad Rocker-teknologi som bidrar till en mjukare avveckling av steget. Yttersulan är konstruerad för att ge en minimal vikt och samtidigt en utmärkt hållbarhet och ett bra grepp emot underlaget. Broderade öglor för snörningen möjliggör en perfekt justering av passformen.

Drop: 4 mm. Vikt: 302 gram i US 9 (42,5).

 • Produktnummer
  1518669
 • Leverantörens produktnummer
  MMORVO3
 • Artikelnummer
  151866901-BLUE

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Terrängskor
TERRÄNGSKOGUIDEN 2023
Terrängskor eller trailskor som många säger är anpassade för att klara löpning i tuffare miljöer, de har ofta tåligare ovandel och grövre mönstrad sula än vanliga distansskor. Det finns terrängskor för alla löpares smaker, traditionellt har terrängskor en lägre profil för att öka känslan för underlaget och för att undvika vrickningar, men i dag finns det även väldämpade skor för trailrunning som även fungerar för mer tekniskt krävande terräng. Vi har testat åtta av de vi tycker mest intressanta modellerna 2023.
Terrängskor
S/LAB GENESIS
S/LAB GENESIS är tävlingsskon för dig som hellre springer för upplevelsen och äventyret än för att jaga personliga rekord. En terrängsko som med dess utmärkta egenskaper bidrar till en löpglad, trygg och bekväm löpupplevelse i alla typer av terräng.