Logo New Balance
New Balance
Dam

Fresh Foam 880 V11 Löparskor

1599 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Produktnummer
  1514843
 • Leverantörens produktnummer
  W880R11
 • Artikelnummer
  151484301-GARNET

Distansskon Fresh Foam 880v11 är byggd för löparen som längtar efter en mjuk och beprövad arbetshäst som kan leverera varje dag. Mellansulan i Fresh Foam är designad för komfort och hjälper till att ge en dämpad och spänstig känsla, medan den mjuka foamen i toppbädden under innersulan skapar en mjuk och behaglig upplevelse under foten. Den ventilerande ovandelen i tunn, dubbel jacquardmesh omsluter foten på ett mjukt och följsamt vis och ger en skön känsla. Den utanpåliggande, externa hälkappan hjälper till att kontrollera hälens rörelse och är något bakåtlutad för att minimera tryck mot hälsenan. Blåst yttersula i gummi under framfoten för en behaglig känsla mot underlaget. Drop: 10 mm. Vikt: 246 gram i US 8 (39).

 • Distanssko för många mil

 • Fresh Foam mellansula ger skön dämpning

 • Extern hälkappa ökar stabiliteten

 • B=normal läst, D=bred läst

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
SKOR FÖR VINTERLÖPNING
På löplabbet hittar du många många varianter av löpskor som är anpassade för lite vintrigare förhållanden. De viktigaste egenskaperna för en vinterlöpsko är greppet och ovandelens förmåga att stå emot snö och slask. Det finns både dubbade och odubbade skor för vinterlöpning. De dubbade skorna har dubb av hårdmetall som är väldigt slitstarka, greppet är fantastiskt men det kan upplevas lite obehagligt att springa på ”ren”asfalt med dubbade skor, underlaget på löprundan varierar ju ofta. De odubbade skorna har en slitsula som är anpassad för vinterförhållanden, dels är mönstret oftast lite grövre men framförallt är gummiblandningen mycket mjukare. Låt er inte luras av ett häftigt mönster i sulan, det är gummit som gör den stora skillnaden. Det finns det oändligt många variationer på underlag under vintern, dels beroende på vart i vårt långa land man bor, men även beroende på tidpunkt och närmiljö. Utgå från hur din löpning och miljö ser ut när du väljer vinterlöpsko, ska du mestadels springa i en storstad kanske inte behovet av metalldubb är lika stort som i skogen. Ingen springer som du.
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.