Logo Icebug
Icebug
Herr

Pytho6 BUGrip Löparskor

4.5
(2 recensioner)
1999 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Slitstark sko som passar för ojämn terräng både vintertid och under barmarksperiod

 • Slitstarka dubbar som ger bra grepp i terräng och på is

 • Vattenavvisande egenskaper

Pytho BUGrip®-serien har funnits på marknaden under flera år och modellen har de egenskaper som många året-runt-löpare tycker om; lågt drop, vridstyvhet, grymma vattenavvisande egenskaper, rymlig tåbox och ett bra skydd i stökig terräng. Den sjätte upplagan är inget undantag – designad för långdistanslöpning men utan att tumma på löpkänslan. Med ett mediumdrop och mediumdämpning ger modellen dig en grym markkontroll. BUGrip®-sulan med 16 BUGrip®-dubbar i karbidstål ger bästa tänkbara grepp på alla underlag året runt. Miljöcertifieringar: Ovandel i bluesign®-certifierad RipStop-textil av 100% GRS-certifierad återvunnen PET. Lining i bluesign®-certifierad polyestermesh av återvunnen PET, färgad med solution dye-teknik. Ortholite Hybrid®-innersula med bluesign®-certifierat tyg, gjort av återvunnen PET och färgad med solution dye-teknik. Mellansula av lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam. Yttersula med 20% återvunnet gummi. Drop: 9 mm. Vikt: 305 gram i US 9 (42).

 • Produktnummer
  1506376
 • Leverantörens produktnummer
  H89001-9
 • Artikelnummer
  150637601-DarkBlue/Mint

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Distansskor
GLYCERIN GTS 20
Glycerin 20 GTS är en suverän distanssko, mest lämpad för dagliga löpturer och längre distanspass på fastare underlag som t.ex. asfalt, grus och större upptrampade stigar. Den 20:e upplagan av Glycerin GTS har berikats med ett helt nytt mellansulsmaterial vid namn DNA LOFT v3. Till denna version så har flytande kväve injicerats vilket gör mellansulan mycket lätt i kombination med att den ger mer dämpning och mer energiåtergivning än någonsin tidigare. Det är i dagsläget Brooks mjukaste stötdämpningsmaterial som också har utformats för att vara hållbart utan att kompromissa med komforten.
Distansskor
CLOUDSURFER
Den ikoniska modellen Cloudsurfer från märket On är tillbaka, nu bättre än någonsin. Skon har fått en otrolig dämpning och följsamhet och med den fjäderlätta vikten kommer den att bli en favorit för alla som vill ha en smidig och bekväm sko för de dagliga löprundorna.