Logo Icebug
Icebug NewRun BUGrip® Dubbade Löparskor Gul
Icebug NewRun BUGrip® Dubbade Löparskor Gul
Icebug NewRun BUGrip® Dubbade Löparskor Gul
Icebug NewRun BUGrip® Dubbade Löparskor Gul
Icebug NewRun BUGrip® Dubbade Löparskor Gul
Icebug
Dam

NewRun BUGrip® Dubbade Löparskor

4.8
(30 recensioner)
Icebug NewRun BUGrip® Dubbade Löparskor Blå
Icebug NewRun BUGrip® Dubbade Löparskor Gul
Icebug NewRun BUGrip® Dubbade Löparskor Svart
1999 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Yttersula med 17 dynamiska BUGrip®-dubbar i karbidstål

 • Idealisk för vinterlöpning

 • Rymlig tåbox och hög komfort

NewRun är Icebugs första modell för dig som hellre springer på vägar än på stigar och som vill hålla i din löpning året runt. För varför ska du behöva ändra din träningsrutin – eller ställa in pass – bara för att förhållandena förändras? NewRun BUGrip® är en lättare modell utan membran men med goda vattenavstötande egenskaper. Sulan är väldämpad med en bred bas vilket gör att skon bjuder på såväl stabilitet som komfort under längre rundor. Yttersulan har 17 dynamiska BUGrip®-dubbar i karbidstål som ger dig ett riktigt bra grepp på såväl vinterhala vägar som på asfaltspartier. Miljöcertifieringar:Ovandel i bluesign®-certifierad polyester-tyg. Lining i bluesign®-certifierad återvunnen polyestermesh, färgad med solution dye-teknik. Häl till tådropp: 7 mm. Vikt: 255 gram i US 7,5 (38,5).

 • Produktnummer
  1454354
 • Leverantörens produktnummer
  G18002-9
 • Artikelnummer
  145435405-Lime

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Terrängskor
TERRÄNGSKOGUIDEN 2023
Terrängskor eller trailskor som många säger är anpassade för att klara löpning i tuffare miljöer, de har ofta tåligare ovandel och grövre mönstrad sula än vanliga distansskor. Det finns terrängskor för alla löpares smaker, traditionellt har terrängskor en lägre profil för att öka känslan för underlaget och för att undvika vrickningar, men i dag finns det även väldämpade skor för trailrunning som även fungerar för mer tekniskt krävande terräng. Vi har testat åtta av de vi tycker mest intressanta modellerna 2023.
Terrängskor
S/LAB GENESIS
S/LAB GENESIS är tävlingsskon för dig som hellre springer för upplevelsen och äventyret än för att jaga personliga rekord. En terrängsko som med dess utmärkta egenskaper bidrar till en löpglad, trygg och bekväm löpupplevelse i alla typer av terräng.