Logo Asics
Asics
Herr

GT-4000 3 Wide Löparskor

5
(5 recensioner)
1799 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Stabil och väldämpad

 • Ventilerande ovandel i mesh med 3D-tryck som omsluter och stödjer foten väl

 • Borstad insida som ger en mjuk känsla

 • LITETRUSS™-teknologi som ger ett smidigare och mer balanserat löpsteg

GT-4000™ tillhör de mest stabila skorna i ASICS löpkollektion och nu är det dags att presentera version 3. Med en mjukare och smidigare design är denna sko lämplig för dig med överpronation som söker ett stabilt och dämpat löpsteg. Modellen klarar även att styra framfotspronation på ett väldigt bra sätt vilket många andra pronationsskor inte gör.

Ovandelen i mesh är utformad med 3D-tryck för att omsluta och stödja foten väl och dess borstade struktur på insidan ger en mjukare känsla och förbättrad komfort. Ovandelen ventilerar även väl för en behagligare känsla under löppasset.

Funktionen 3D SPACE CONSTRUCTION™ förbättrar löpstegets kompression och gör att du upplever en mjukare känsla under foten. Samtidigt verkar mellansulans LITETRUSS™-teknologi för att ge en förbättrad stabilitet och skapa ett smidigare och mer balanserat löpsteg. LITETRUSS™-teknologin förbättrar även stödet för mellanfoten vilket bidrar till ökad stabilitet.

FLYTEFOAM™- dämpningen ger en god energiåtergivning och ett framåtdriv samt förbättrar stötdämpningen. GEL™-teknologin för bak- och framfot bättrar på stötdämpningen ytterligare och skapar en mjukare känsla i steget. En OrthoLite™ X-30-innersula ger en mjuk och behaglig instegskomfort. Skon ger full markkontakt vilket bidrar till ett smidigare och mer effektivt löpsteg.

Drop: 10 mm.
Vikt: 302 gram i US 9 (42,5).

 • Produktnummer
  1544303
 • Leverantörens produktnummer
  1011B207
 • Artikelnummer
  154430301-MAKO BLUE/BLACK

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Distansskor
GLYCERIN GTS 20
Glycerin 20 GTS är en suverän distanssko, mest lämpad för dagliga löpturer och längre distanspass på fastare underlag som t.ex. asfalt, grus och större upptrampade stigar. Den 20:e upplagan av Glycerin GTS har berikats med ett helt nytt mellansulsmaterial vid namn DNA LOFT v3. Till denna version så har flytande kväve injicerats vilket gör mellansulan mycket lätt i kombination med att den ger mer dämpning och mer energiåtergivning än någonsin tidigare. Det är i dagsläget Brooks mjukaste stötdämpningsmaterial som också har utformats för att vara hållbart utan att kompromissa med komforten.
Distansskor
CLOUDSURFER
Den ikoniska modellen Cloudsurfer från märket On är tillbaka, nu bättre än någonsin. Skon har fått en otrolig dämpning och följsamhet och med den fjäderlätta vikten kommer den att bli en favorit för alla som vill ha en smidig och bekväm sko för de dagliga löprundorna.