Logo Asics
Asics GT-4000 3 Wide Löparskor Svart
Asics GT-4000 3 Wide Löparskor Svart
Asics GT-4000 3 Wide Löparskor Svart
Asics GT-4000 3 Wide Löparskor Svart
Asics GT-4000 3 Wide Löparskor Svart
Asics
Herr

GT-4000 3 Wide Löparskor

4.5
(2 recensioner)
Asics GT-4000 3 Wide Löparskor Gul
Asics GT-4000 3 Wide Löparskor Svart
1799 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Stabil och väldämpad

 • Ventilerande ovandel i mesh med 3D-tryck som omsluter och stödjer foten väl

 • Borstad insida som ger en mjuk känsla

 • LITETRUSS™-teknologi som ger ett smidigare och mer balanserat löpsteg

GT-4000™ tillhör de mest stabila skorna i ASICS löpkollektion och nu är det dags att presentera version 3. Med en mjukare och smidigare design är denna sko lämplig för dig med överpronation som söker ett stabilt och dämpat löpsteg. Modellen klarar även att styra framfotspronation på ett väldigt bra sätt vilket många andra pronationsskor inte gör.

Ovandelen i mesh är utformad med 3D-tryck för att omsluta och stödja foten väl och dess borstade struktur på insidan ger en mjukare känsla och förbättrad komfort. Ovandelen ventilerar även väl för en behagligare känsla under löppasset.

Funktionen 3D SPACE CONSTRUCTION™ förbättrar löpstegets kompression och gör att du upplever en mjukare känsla under foten. Samtidigt verkar mellansulans LITETRUSS™-teknologi för att ge en förbättrad stabilitet och skapa ett smidigare och mer balanserat löpsteg. LITETRUSS™-teknologin förbättrar även stödet för mellanfoten vilket bidrar till ökad stabilitet.

FLYTEFOAM™- dämpningen ger en god energiåtergivning och ett framåtdriv samt förbättrar stötdämpningen. GEL™-teknologin för bak- och framfot bättrar på stötdämpningen ytterligare och skapar en mjukare känsla i steget. En OrthoLite™ X-30-innersula ger en mjuk och behaglig instegskomfort. Skon ger full markkontakt vilket bidrar till ett smidigare och mer effektivt löpsteg.

Drop: 10 mm.
Vikt: 302 gram i US 9 (42,5).

 • Produktnummer
  1544303
 • Leverantörens produktnummer
  1011B207
 • Artikelnummer
  154430302-BLACK/SUN PEACH

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Terrängskor
TERRÄNGSKOGUIDEN 2023
Terrängskor eller trailskor som många säger är anpassade för att klara löpning i tuffare miljöer, de har ofta tåligare ovandel och grövre mönstrad sula än vanliga distansskor. Det finns terrängskor för alla löpares smaker, traditionellt har terrängskor en lägre profil för att öka känslan för underlaget och för att undvika vrickningar, men i dag finns det även väldämpade skor för trailrunning som även fungerar för mer tekniskt krävande terräng. Vi har testat åtta av de vi tycker mest intressanta modellerna 2023.
Terrängskor
S/LAB GENESIS
S/LAB GENESIS är tävlingsskon för dig som hellre springer för upplevelsen och äventyret än för att jaga personliga rekord. En terrängsko som med dess utmärkta egenskaper bidrar till en löpglad, trygg och bekväm löpupplevelse i alla typer av terräng.