Logo Asics
Asics
Dam

GT-2000 11 Narrow Löparskor

1699 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Stabil löparsko med hög komfort

 • FF Blast foam + ger en studsig och energifylld löpupplevelse

 • LiteTruss teknologin bidrar till en mjuk och följsam stabilitet

 • Ovandel i JACQUARD mesh designad för en unik balans mellan komfort, andningsförmåga och passform

GT-2000™ 11 är en stabil löparsko med hög komfort. En mångsidig sko för olika distanser vilket gör att den passar perfekt för din vardagliga träning.

Här i versionen med smal läst där tyget är lite tajtare över foten jämfört med normalbredden.

Ett lätt mellansulskum vid namn FF Blast foam + ger en studsig och energifylld löpupplevelse medan REARFOOT GEL CUSIONING ger dämpning och mjukare övergångar. 3D SPACE CONSTRUCTION reducerar vikten på mellansulan och förbättrar dess kompression vilket ger en mer dämpad känsla. LiteTruss teknologin bidrar till en mjuk och följsam stabilitet som tryggt guidar din fot genom steget.

ORTHOLITE X-30 SOCKLINER innersulan med fantastisk dämpning och utmärkt fukthantering bidrar ytterligare till en hög komfort. Innersulan har tillverkats med en färgningsprocess som reducerar vattenförbrukningen med cirka 33 % och koldioxidutsläppen med cirka 45 % jämfört med en mer konventionell färgningsteknik.

Den lätta, stickade ovandelen i JACQUARD mesh är designad för att skapa en unik balans mellan komfort, andningsförmåga och passform. Minst 50 % av skons ovandel är tillverkad utav återvunnen polyester för att reducera avfall och koldioxidutsläpp.

Den lätta och slitstarka yttersulan ger bra grepp i både våta och torra förhållanden och har en geometri som ger full markkontakt för mjukare och mer effektiv löpning. ASICS LITE-gummit har delvis tillverkats utav biobaserade cellulosa nanofiber. En AHARPLUS™ hälplugg hjälper till att förbättra skons slitstyrka ytterligare.

 • Stack height: 35 mm i häl, 27 mm i framfot. - Drop: 8 mm.
 • Vikt: 248 gram i US 8 (39,5).
 • Produktnummer
  1562195
 • Leverantörens produktnummer
  1012B301
 • Artikelnummer
  156219501-BLACK/WHITE

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Distansskor
GLYCERIN GTS 20
Glycerin 20 GTS är en suverän distanssko, mest lämpad för dagliga löpturer och längre distanspass på fastare underlag som t.ex. asfalt, grus och större upptrampade stigar. Den 20:e upplagan av Glycerin GTS har berikats med ett helt nytt mellansulsmaterial vid namn DNA LOFT v3. Till denna version så har flytande kväve injicerats vilket gör mellansulan mycket lätt i kombination med att den ger mer dämpning och mer energiåtergivning än någonsin tidigare. Det är i dagsläget Brooks mjukaste stötdämpningsmaterial som också har utformats för att vara hållbart utan att kompromissa med komforten.
Distansskor
CLOUDSURFER
Den ikoniska modellen Cloudsurfer från märket On är tillbaka, nu bättre än någonsin. Skon har fått en otrolig dämpning och följsamhet och med den fjäderlätta vikten kommer den att bli en favorit för alla som vill ha en smidig och bekväm sko för de dagliga löprundorna.