Logo Asics
Asics
Herr

GT-2000 10 Löparskor

1499 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-3 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Mycket stabilitet och god dämpning

 • Klassisk gelkudde under både häl och framfot

 • Ny LITE TRUSS-teknik ger en lätt och smidig stabilitet som reducerar överpronation

 • Stickad ovandel i 3D-mönstrad mesh ger en bekväm passform med samtidig stabilitet

GT-2000™ i sin 10:e version är en sko som fortsatt passar ypperligt till din dagliga löpträning tack vare dess egenskaper. En utmärkt distanssko med mycket stabilitet och god dämpning som fungerar bra både till korta och långa rundor. Den klassiska gelkudden under både häl och framfot samt mellansulan i FlyteFoam ger en balanserad dämpning. Den nya teknologin LITE TRUSS ger en lätt och smidig stabilitet som reducerar överpronation. Yttersulan har ”High Abrasion Rubber” + (AHAR+) under hälen för bra hållbarhet och blåst gummi under framfoten för en mjuk känsla mot underlaget.

En specialutformad, stickad ovandel i 3D-mönstrad mesh ger en bekväm passform, god ventilation och en lätt känsla med samtidig stabilitet. Till version 10 har också ovandelen fått en sömlös konstruktion som minimerar risken för skav. En speciell hälteknologi säkerställer att hälen hålls på plats och en invändig sula med anti-bakteriella egenskaper minskar risken för lukt samtidigt som den bidrar till ytterligare dämpning och en mjukare känsla mot foten.

Stack height: 22 mm i häl, 14 mm i framfot.
Drop: 8 mm.
Vikt: 279 gram i US 9 (42,5).

 • Produktnummer
  1520629
 • Leverantörens produktnummer
  1011B185
 • Artikelnummer
  152062904-THUNDER BLUE/FRENCH BLUE

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Ingen springer som du
SARAH LAHTI
Sarah Lahti är en av Sveriges mest framgångsrika löpare. Hon växte upp i Klippan och har numera sin bas i Holland sedan 8 år tillbaka. Löplabbet träffar Sarah en vårig marsdag i Buytenpark, Zoetermeer - ett område där hon ofta lägger sin distansträning.
Ingen springer som du
FANNY BORGSTRÖM
Fanny Borgström är en 27-årig svensk löpare bosatt i Duved, precis utanför Åre. Fanny springer helst i blöt och lagom stökig terräng, med stor variation av höjdmetrar, helst runt 50 km och i inspirerande miljöer. På meritlistan finns ett EM silver i Skyrunning, två vinster på KIA Fjällmaraton och topp5 i Golden trail series. Målet 2022 är att komma tillbaka i tävling till augusti efter en tidigare operation. Att få känna att jag får konkurrera på rättvisa premisser och ge mitt allt utan att känna mig begränsad. Mina favoritskor hittar jag i TNF Flight Serie, Flight Vectiv när jag är ute efter fart och Enduris när jag prioriterar komfort.