Logo Asics
Asics
Herr

GEL-NIMBUS 25 Löparskor

2099 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Riktigt mjuk och komfortabel

 • Den mest miljövänliga löparskon från Asics någonsin

 • Mjukt stickad meshovandel som ger ett integrerat stöd och en god andningsförmåga

 • ASICS AHAR yttersula som ger enastående grepp och exceptionell hållbarhet

GEL-NIMBUS 25 är en maximalt dämpad, riktigt mjuk och komfortabel löparsko som passar för alla typer av distanser. Med en mellansula tillverkad av 24 % biobaserat material och en ovandel gjord av 88 % återvunnen polyester är det den mest miljövänliga löparskon från Asics någonsin.

Asics har jobbat länge på den här skon och har genomfört flertalet blindtester där löpare, ej knutna till Asics, har fått jämföra Nimbus 25 med andra löparskor på marknaden. Testerna har tydligt visat att de flesta (9 av 10) väljer Nimbus 25 för sin höga komfort.

Version 25 har fått en tjockare mellansula med Rocker geometri. Den består nu utav lätt, mjukt och energiåtergivande FF-Blast+ Eco Foam i full längd som är ett 20 - 30 % hållbarare skum jämfört med branschgenomsnittet. För ännu bättre dämpning och bekvämlighet under hälen kombineras detta med PureGEL, en vidareutveckling av den gamla GEL-teknologin. Denna uppdatering ger en 65 % mjukare gel-kudde under hälen och i och med det en otroligt skön komfort. I tillägg har ORTHOLITE X-55 innersulan fantastiska dämpningsegenskaper och en hög andningsförmåga för utmärkt fukthantering.

En riktigt mjukt stickad mesh ovandel ger ett integrerat stöd och en god andningsförmåga. Ovandelen har tillverkats i en stilfull balans mellan färg, material och textur för en tilltalande estetik. Hälkappan har rikligt med vaddering medan plösen är tunn och stretchig. Den stickade kragen ger en moderniserad look och en lyxig instegsupplevelse. Den är dessutom otroligt funktionell och innovativ med en praktisk dragflik som pricken över i:et. Runtom skon finns reflekterande detaljer som förbättrar din synlighet om du t.ex. springer under kvällar och tidiga morgnar.

ASICS AHAR yttersulan är tillverkad med ett beständigt gummi som tål många mil på vägen. I hälpartiet är materialet mer kompakt medan det under framfoten har en lägre densitet för en mjukare upplevelse. Gummit finns placerat på strategiska platser och i kritiska områden för enastående grepp och exceptionell hållbarhet. Sulans utformning ger full markkontakt med en stabilare löpupplevelse som följd.

 • Stack height: 41,5 mm i häl, 33,5 mm i framfot.
 • Drop: 8 mm.
 • Vikt: 290 gram.
 • Produktnummer
  1545408
 • Leverantörens produktnummer
  1011B547
 • Artikelnummer
  154540804-BLACK/LIME ZEST

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Distansskor
GLYCERIN GTS 20
Glycerin 20 GTS är en suverän distanssko, mest lämpad för dagliga löpturer och längre distanspass på fastare underlag som t.ex. asfalt, grus och större upptrampade stigar. Den 20:e upplagan av Glycerin GTS har berikats med ett helt nytt mellansulsmaterial vid namn DNA LOFT v3. Till denna version så har flytande kväve injicerats vilket gör mellansulan mycket lätt i kombination med att den ger mer dämpning och mer energiåtergivning än någonsin tidigare. Det är i dagsläget Brooks mjukaste stötdämpningsmaterial som också har utformats för att vara hållbart utan att kompromissa med komforten.
Distansskor
CLOUDSURFER
Den ikoniska modellen Cloudsurfer från märket On är tillbaka, nu bättre än någonsin. Skon har fått en otrolig dämpning och följsamhet och med den fjäderlätta vikten kommer den att bli en favorit för alla som vill ha en smidig och bekväm sko för de dagliga löprundorna.