SAUCONY VIZIPRO

VIZIPRO SKOR

VIZIPRO KLÄDER

Det var längesedan nu, men äntligen kan vi bjuda in till event den 14 oktober. I samband med lanseringen av Sauconys ViziPro kollektion bjuder Saucony och Löplabbet gladeligen in till en fullspäckad kväll med Manne Forssberg och John Kingstedt från Spring Snyggt Podden!
Temat för kvällen är det perfekta loppet - hur springer man egentligen det perfekta loppet, och finns det verkligen något som heter det perfekta loppet? Manne och John dyker ner i ämnet tillsammans med elittränaren Malin Sundström. Malin har en kandidat och masterexamen från Tränarprogrammet på GiH och sprang som ung på elitnivå där hon tagit flertalet JSM medaljer. Som elittränare kommer Malin berätta sin syn på temat och hur hon tror löpare med ambitioner kan lyckas nå sina mål.
ViziPro är höstens färgsprakande nyhet som ger dig de bästa förutsättningarna när höstmörkret smyger sig på. Skor och kläder i synliga färger med reflexer så du alltid syns på dygnets alla timmar. Under eventets gång kommer du få möjligheten att vinna ett par löpartights + löparjacka från vår nya ViziPro-Kollektion!
Med andra ord - ett fullspäckat schema med paneldebatt, eftersnack, mingel, tävlingar, giveaways och möjlighet till att prata med både Saucony och Löplabbet om skor och nya generationens tävlingsskor. Det bjuds på enklare mat och dryck under kvällen. Men det gäller att vara snabb, endast 40 platser finns tillgängliga. Först till kvarn!
Tack alla deltagare för en trevlig kväll!