Logo The North Face
The North Face
Herr

MOVMYNT TIGHTS Löpartights

899 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Produktnummer
  1521682
 • Leverantörens produktnummer
  NF0A537E
 • Artikelnummer
  152168201-TNF BLACK

Håll dig i rörelse med Movemynt Tights ifrån The North face. Tightsen transporterar bort fukt, har stretchig komfort, en bakficka med säkerhetsdragkedja och en reflekterande logga för säkrare löpning under mörkare förhållanden. Byxor: 40D 215 g/m², 71 % nylon, 29 % flätstickad elastan med FlashDry-XD™. Panel baktill: 50D 127 g/m², 80 % polyester, 20 % elastan och vävd ripstop med FlashDry-XD™. FlashDry XD™-materialen är utvecklade för att transportera bort fukt, torka snabbt och stå emot nötning så att du håller dig torr, sval och bekväm.

 • Transporterar bort fukt

 • Stretchig komfort

 • Bakficka med säkerhetsdragkedja

 • Reflekterande logga för säkrare löpning

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
SKOR FÖR VINTERLÖPNING
På löplabbet hittar du många många varianter av löpskor som är anpassade för lite vintrigare förhållanden. De viktigaste egenskaperna för en vinterlöpsko är greppet och ovandelens förmåga att stå emot snö och slask. Det finns både dubbade och odubbade skor för vinterlöpning. De dubbade skorna har dubb av hårdmetall som är väldigt slitstarka, greppet är fantastiskt men det kan upplevas lite obehagligt att springa på ”ren”asfalt med dubbade skor, underlaget på löprundan varierar ju ofta. De odubbade skorna har en slitsula som är anpassad för vinterförhållanden, dels är mönstret oftast lite grövre men framförallt är gummiblandningen mycket mjukare. Låt er inte luras av ett häftigt mönster i sulan, det är gummit som gör den stora skillnaden. Det finns det oändligt många variationer på underlag under vintern, dels beroende på vart i vårt långa land man bor, men även beroende på tidpunkt och närmiljö. Utgå från hur din löpning och miljö ser ut när du väljer vinterlöpsko, ska du mestadels springa i en storstad kanske inte behovet av metalldubb är lika stort som i skogen. Ingen springer som du.
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.