Logo Craft
Craft
Dam

PRO HYDRO PANTS Löpartights

5
(1 recensioner)
999 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Produktnummer
  1507466
 • Leverantörens produktnummer
  1911310
 • Artikelnummer
  150746601-BLACK

PRO Hydro Pants är en högpresterande löparbyxa med bra väderskydd för intensiva träningspass i våta och regniga förhållanden. Dessa tekniskt avancerade byxor har ett 3-lagers, vind- och vattentätt Ventair®-material framtill och i underbenen (WP 15 000/MVP 10 000) samt återvunnen polyamid och elastisk trikå på baksidan för tight passform och effektiv fukttransport. Bred, elastisk resår i midjan bidrar till en optimal komfort. Laserskurna och tejpade framfickor samt dragkedja vid benslut för enkel av- och påtagning. Reflekterande detaljer för ökad synlighet. Material: Front body: Face 100% polyester, Mid 100% polyurethane, Back 100% polyester. Back body: 72% polyamide recycle, 28% elastane.

 • Ger bra väderskydd i våta och regniga förhållanden

 • 3-lagers, vind- och vattentätt Ventair®-material framtill och i underbenen

 • Återvunnen polyamid och elastisk trikå på baksidan för tight passform och effektiv fukttransport

 • Laserskurna och tejpade framfickor

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
SKOR FÖR VINTERLÖPNING
På löplabbet hittar du många många varianter av löpskor som är anpassade för lite vintrigare förhållanden. De viktigaste egenskaperna för en vinterlöpsko är greppet och ovandelens förmåga att stå emot snö och slask. Det finns både dubbade och odubbade skor för vinterlöpning. De dubbade skorna har dubb av hårdmetall som är väldigt slitstarka, greppet är fantastiskt men det kan upplevas lite obehagligt att springa på ”ren”asfalt med dubbade skor, underlaget på löprundan varierar ju ofta. De odubbade skorna har en slitsula som är anpassad för vinterförhållanden, dels är mönstret oftast lite grövre men framförallt är gummiblandningen mycket mjukare. Låt er inte luras av ett häftigt mönster i sulan, det är gummit som gör den stora skillnaden. Det finns det oändligt många variationer på underlag under vintern, dels beroende på vart i vårt långa land man bor, men även beroende på tidpunkt och närmiljö. Utgå från hur din löpning och miljö ser ut när du väljer vinterlöpsko, ska du mestadels springa i en storstad kanske inte behovet av metalldubb är lika stort som i skogen. Ingen springer som du.
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.