Logo Nike
Nike
Herr

Nike Dri-FIT Element Run Division Löpartröja

899 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Produktnummer
  1520676
 • Leverantörens produktnummer
  DD4929-010
 • Artikelnummer
  152067601-BLACK/REFLECTIVE SILV

Nike Dri-FIT Run Division är en mjuk, stretchig och bekväm tröja som är ventilerande och har reflekterande detaljer som ger en look som funkar både före, under och efter löprundan. Dri-FIT-teknik leder bort svett från huden och påskyndar avdunstningen så att du håller dig behagligt torr. En hel dragkedja fram gör att du kan anpassa luftflödet under din löprunda. Material: Huvudstycke: 86 % polyester/14 % spandex. Paneler: 89 % polyester/11 % spandex. Fickor: 100 % polyester. Tröjan är tillverkat av minst 75 % återvunna polyesterfibrer.

 • Mjuk, stretchig och bekväm

 • Dri-FIT-teknik som håller dig behagligt torr

 • Hel dragkedja fram som gör att du kan anpassa luftflödet

 • Tillverkad av minst 75 % återvunna polyesterfibrer

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
SKOR FÖR VINTERLÖPNING
På löplabbet hittar du många många varianter av löpskor som är anpassade för lite vintrigare förhållanden. De viktigaste egenskaperna för en vinterlöpsko är greppet och ovandelens förmåga att stå emot snö och slask. Det finns både dubbade och odubbade skor för vinterlöpning. De dubbade skorna har dubb av hårdmetall som är väldigt slitstarka, greppet är fantastiskt men det kan upplevas lite obehagligt att springa på ”ren”asfalt med dubbade skor, underlaget på löprundan varierar ju ofta. De odubbade skorna har en slitsula som är anpassad för vinterförhållanden, dels är mönstret oftast lite grövre men framförallt är gummiblandningen mycket mjukare. Låt er inte luras av ett häftigt mönster i sulan, det är gummit som gör den stora skillnaden. Det finns det oändligt många variationer på underlag under vintern, dels beroende på vart i vårt långa land man bor, men även beroende på tidpunkt och närmiljö. Utgå från hur din löpning och miljö ser ut när du väljer vinterlöpsko, ska du mestadels springa i en storstad kanske inte behovet av metalldubb är lika stort som i skogen. Ingen springer som du.
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.