Logo New Balance
New Balance NB Heat Grid Half Zip Löpartröja Blå
New Balance NB Heat Grid Half Zip Löpartröja Blå
New Balance NB Heat Grid Half Zip Löpartröja Blå
New Balance NB Heat Grid Half Zip Löpartröja Blå
New Balance NB Heat Grid Half Zip Löpartröja Blå
New Balance
Dam

NB Heat Grid Half Zip Löpartröja

New Balance NB Heat Grid Half Zip Löpartröja Vit
New Balance NB Heat Grid Half Zip Löpartröja Orange
New Balance NB Heat Grid Half Zip Löpartröja Rosa
-30%
New Balance NB Heat Grid Half Zip Löpartröja Blå
-70%
255 kr
REA
849 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Skön och värmande

 • NB HEAT -teknik som effektivt transporterar bort fukt

 • Dold dragkedjeficka på ärmen

 • Reflekterande detaljer

En skön, värmande löpartröja för kallare temperaturer, fullpackad med funktioner för att hålla dig varm, inklusive NB HEAT -teknik som effektivt transporterar bort fukt från huden. En dold dragkedjeficka på ärmen håller nycklar och kort lättåtkomliga, medan reflekterande detaljer gör dig synlig då du springer i mörker. Atletisk passform tillverkad för aktiv rörelse med en passform som inte är för tight. Långa ärmar med reflekterande tumhål. Material: 70% polyester, 25% återvunnen polyester, 5% spandex.

 • Produktnummer
  1514838
 • Leverantörens produktnummer
  WT13269
 • Artikelnummer
  151483801-PALE BLUE CHILL HEATHER

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.
Vinterlöpning
SKOR FÖR VINTERLÖPNING
På löplabbet hittar du många många varianter av löpskor som är anpassade för lite vintrigare förhållanden. De viktigaste egenskaperna för en vinterlöpsko är greppet och ovandelens förmåga att stå emot snö och slask. Det finns både dubbade och odubbade skor för vinterlöpning. De dubbade skorna har dubb av hårdmetall som är väldigt slitstarka, greppet är fantastiskt men det kan upplevas lite obehagligt att springa på ”ren”asfalt med dubbade skor, underlaget på löprundan varierar ju ofta. De odubbade skorna har en slitsula som är anpassad för vinterförhållanden, dels är mönstret oftast lite grövre men framförallt är gummiblandningen mycket mjukare. Låt er inte luras av ett häftigt mönster i sulan, det är gummit som gör den stora skillnaden. Det finns det oändligt många variationer på underlag under vintern, dels beroende på vart i vårt långa land man bor, men även beroende på tidpunkt och närmiljö. Utgå från hur din löpning och miljö ser ut när du väljer vinterlöpsko, ska du mestadels springa i en storstad kanske inte behovet av metalldubb är lika stort som i skogen. Ingen springer som du.