Logo OS1st
  • OS1st Compression Calf Sleeve Vadkompression Yellow

Compression Calf Sleeve Vadkompression

  • OS1st
  • Herr, Dam
  • Gul
Välj storlek
  • Fri frakt & fria returer till butik
  • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
Varubrev eller ombud Postnord - 39 kr
Hemleverans Postnord - 79 kr
Hämtas i LÖPLABBET-butik - 0 kr
Hämtas senast 14 dagar från skickad avisering. Leveranstidslöfte 2-4 dagar. Miljövänligaste transporten.

Lindra smärta som uppstått från ömma vader, kramper, benhinneinflammation och hälseneinflammation med dessa lätta men kraftfulla stöd med 6 olika graderade kompressionszoner. Vadmuskulaturen får stöd och genom detta minskas risken för bristningar som kan uppkomma vid t.ex. löpning. Säljs i par. Den ökade cirkulationen som de 6, graderade kompressionszonerna ger, ökar prestationen och påskyndar återhämtningen. Genom sin anatomiska design kommer produkten alltid att sitta på rätt plats för att ge dig rätt förutsättningar att kunna nå dina mål. De är lätta men kraftfulla och är enkla att ta på och av. De är komfortabla nog att kunna användas under dina tränings- och/eller vardagskläder. Storlek: Mät ankelns och vadens omkrets för att hitta rätt storlek. Hamnar du mitt emellan två storlekar så välj den större storleken. Ankel, Vad S: 17-22 cm 24-37 cm. M: 22-27 cm 30-43 cm. L: 24-32 cm 35-48 cm. XL: 30-36 cm 37-51 cm. Graderad kompression Zon 1 10-15 mmHg. Zon 2 15-20 mmHg. Zon 3 20-30 mmHg . Zon 4 15-20mmHg. Zon 5 20-30 mm. Hg Zon 6 15-20 mmHg. Zon 7 10-15 mmHg.

  • Används för: Benhinne, Hälseneinflammation

  • Krampförebyggande

Relaterade produkter
Relaterade produktguider
Tempo & tävling
ROCKET X
Rocket X är precis som namnet syftar på en lätt, snabb och explosiv sko framtagen för de tillfällen då det är dags för ett ”Race”. Den nya skumplasten i mellansulan är den lättaste och spänstigaste Hoka hittills tagit fram. En kolfiberplatta i sulan förbättrar drivet framåt. Ovandel i ventilerande mesh håller foten ordentligt på plats varje steg.
Tempo & tävling
CARBON X
Carbon X är en prestationsorienterad sko som har en kolfiberplatta som hjälper till att driva dig framåt. Kolfiberplattan ligger nära yttersulan så att du får mer komfort under din fot.