Logo Nike
Nike
Herr

Nike Dri-FIT Rise 365 Löparlinne

399 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Produktnummer
  1514915
 • Leverantörens produktnummer
  CZ9179-702
 • Artikelnummer
  151491502-VOLT/HTR/REFLECTIVE SILV

Det lätta och välventilerade löparlinnet Nike Dri-FIT 365 är tillverkat med 100 % återvunnen polyesterfiber och svalkar skönt i de områden du behöver det som mest. Linnet är borstat på båda sidor för en mjuk känsla och har en lätt design som följer kroppens rörelser och gör att du känner dig bekväm i varje steg. Stickat material med öppna hål har skapats med hjälp av data från hundratals löpare, detta för att veta exakt var du behöver svalka. Hålen har placerats på frontpanelen för optimal ventilation. Nike Breathe-materialet leder bort svetten från huden och den goda andningsförmågan ger en torr och skön känsla. Linnets stickade struktur bildar en ikonisk v-form på framsidan som anspelar på looken hos jackan Nike Windrunner från 1978. Reflekterande detaljer för ökad synlighet.

 • Lätt och välventilerat

 • Tillverkat med 100 % återvunnen polyesterfiber

 • Borstat på båda sidor för en mjuk känsla

 • Nike Breathe-materialet leder bort svett från huden och den goda andningsförmågan ger en torr och skön känsla

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
SKOR FÖR VINTERLÖPNING
På löplabbet hittar du många många varianter av löpskor som är anpassade för lite vintrigare förhållanden. De viktigaste egenskaperna för en vinterlöpsko är greppet och ovandelens förmåga att stå emot snö och slask. Det finns både dubbade och odubbade skor för vinterlöpning. De dubbade skorna har dubb av hårdmetall som är väldigt slitstarka, greppet är fantastiskt men det kan upplevas lite obehagligt att springa på ”ren”asfalt med dubbade skor, underlaget på löprundan varierar ju ofta. De odubbade skorna har en slitsula som är anpassad för vinterförhållanden, dels är mönstret oftast lite grövre men framförallt är gummiblandningen mycket mjukare. Låt er inte luras av ett häftigt mönster i sulan, det är gummit som gör den stora skillnaden. Det finns det oändligt många variationer på underlag under vintern, dels beroende på vart i vårt långa land man bor, men även beroende på tidpunkt och närmiljö. Utgå från hur din löpning och miljö ser ut när du väljer vinterlöpsko, ska du mestadels springa i en storstad kanske inte behovet av metalldubb är lika stort som i skogen. Ingen springer som du.
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.