Logo ON
ON Weather-Jacket Löparjacka Blå
ON Weather-Jacket Löparjacka Blå
ON Weather-Jacket Löparjacka Blå
ON Weather-Jacket Löparjacka Blå
ON Weather-Jacket Löparjacka Blå
ON Weather-Jacket Löparjacka Blå
ON Weather-Jacket Löparjacka Blå
ON
Herr

Weather-Jacket Löparjacka

ON Weather-Jacket Löparjacka Blå
-50%
1300 kr
REA
2599 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Ultralätt

 • Skyddar mot regn och vind

 • Snabbtorkande

 • Fickor med vattentätt blixtlåsskydd

Ultralätt löparjacka från On Running, så lätt att den knappt känns då du har den på. Skyddar mot regn och vind och är perfekt att bära under växlande väderförhållanden.

Tack vare sitt lätta, japanska tyg erbjuder Weather Jacket 360 graders ventilation och materialet är också tåligt och snabbtorkande. En mycket töjbar polyester och elastan med mikroventilationsmönster ger en hög andningsförmåga och en stretchig polyamid på ryggen ger skydd.

Den avancerade DWR-beläggningen (slitstark och vattenavvisande) säkerställer att regn rinner av. Varje element i väderjackan är tillverkad med praktiska funktioner. Som exempelvis jackans huva som har fått en design som gör att den säkert hålls på plats under våta förhållanden. Jackans fickor erbjuder ett vattentätt blixtlåsskydd för dina värdesaker och hela jackan kan snabbt fällas in i sin egna bröstficka, vilket gör den extremt liten och därmed lätt att bära med eller förvara.

 • Produktnummer
  1534406
 • Leverantörens produktnummer
  104.00426
 • Artikelnummer
  153440601-Niagara/Glacier

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.
Vinterlöpning
SKOR FÖR VINTERLÖPNING
På löplabbet hittar du många många varianter av löpskor som är anpassade för lite vintrigare förhållanden. De viktigaste egenskaperna för en vinterlöpsko är greppet och ovandelens förmåga att stå emot snö och slask. Det finns både dubbade och odubbade skor för vinterlöpning. De dubbade skorna har dubb av hårdmetall som är väldigt slitstarka, greppet är fantastiskt men det kan upplevas lite obehagligt att springa på ”ren”asfalt med dubbade skor, underlaget på löprundan varierar ju ofta. De odubbade skorna har en slitsula som är anpassad för vinterförhållanden, dels är mönstret oftast lite grövre men framförallt är gummiblandningen mycket mjukare. Låt er inte luras av ett häftigt mönster i sulan, det är gummit som gör den stora skillnaden. Det finns det oändligt många variationer på underlag under vintern, dels beroende på vart i vårt långa land man bor, men även beroende på tidpunkt och närmiljö. Utgå från hur din löpning och miljö ser ut när du väljer vinterlöpsko, ska du mestadels springa i en storstad kanske inte behovet av metalldubb är lika stort som i skogen. Ingen springer som du.