Löplabbet - ingen springer som Du.

Löplabbet Samarbeten

Samarbeten

Utöver de lopp som Löplabbet sponsrar och deltar under, så har vi under 2013 några samarbeten med föreningar och personer.

Runday
Runday är en löpargrupp i Stockholm som startades i maj 2011 och vars syfte är att sprida glädje och kunskap kring löpträning.

De som startade Runday är Charlotte Karlsson, Lisa Nauclér och Linn Modin och tillsammans har de över 50 års erfarenhet av löpträning. Vi startade Runday för att vi älskar löpning och vill dela med oss av vår glädje, erfarenhet och kunskap kring löpning som vi har samlat på oss under åren. Under sommaren 2011 tillkom ytterligare träningskompetens i gruppen genom rekrytering av långdistanslöparen Elisabet Karlsson. 

Löplabbet är glada att kunna ge Rundays medlemmar något extra! Runday är ett positivt inslag bland löpare och erbjuder glädje, kunskap och inspiration. Löpare på alla nivåer får chans till kvalitetspass och utveckling.

TEAM STOCKHOLM MARATHON
Löplabbet samarbetar med Team Stockholm Marathon, en träningsgrupp på över 1000 personer som har ASICS Stockholm Marathon som sitt mål. Tillsammans följer de träningsprogam byggda av Anders Szalkai. Passen genomförs i olika grupper beroende på måltid, allt från 3.00-timmargrupper till 5.00-timmarsgrupper.

Team Stockholm Marathon