Löplabbet - ingen springer som Du.

Pannlampa att springa med

Att springa med pannlampa

Det finns många fördelar med att använda pannlampa när vintermörkret börjar falla.

En av de största fördelarna med att använda en pannlampa är självklart allt att du ser betydligt bättre i mörkret. Du kan springa på dina vanliga rundor, springa i skogen och slippa vara förpassad till upplysta cykelbanor och elljusspår. Det blir helt enkelt roligare att kunna springa var du vill. Att se bättre gör också att du slipper springa och spänna dig. Dessutom så syns du bättre än med enbart reflexer på dig. Pannlampor är mycket smidiga att springa med och lättare än många tror.

När du köper en pannlampa bör du tänka på vad du ska använda den till. Promenader, löpning eller kanske fler och snabbare sporter än så? Hur långt behöver ljuset nå? Springer du dessutom ute i skogen så bör du välja en lampa som ger bra ljus vid sidan om stigen, så att du får en bättre bild av omgivningen.

En prisvärd lampa som vi kan rekommendera till löpning både i stan och ute i skog och terräng är Silva Trail Runner 2. 

Så här säger vår orienterande löplabbetpersonal om Silva Trail Runner Plus:

"Jag tycker att lampan är liten och lätt. Det breda huvudbandet gör att lampan sitter bra på huvudet jämfört med några andra modeller med smalare huvudsele som jag har testat. Lampan lyser riktigt bra för en produkt i den här prisklassen, jag tycker att både ljuskäglan och fjärrljuset är tillräckligt bra för att springa på en slingrig och ojämn skogsstig."

Se fler pannlampor och vinterprodukter i webshopen.